Vadå global uppvärmning???

Jag känner ingen jävla global uppvärmning. Snarare tvärt om, jag fryser, konstant. Enda gången jag inte fryser är när jag är på gymmet och tränar men då fryser jag desto mer när jag kommer ut där i från. Den här växthuseffekten lyser minsann med sin frånvaro.

Idag har jag jobbat första dagen efter semestern och efter att ha gnällt om min jobbångest i flera dagar så blev det som Basse sa. Det var ju inte så jobbigt att börja jobba igen. Suck... Alltid är det nåt skit jag ska gå å våndas över.

Slarvade på gymmet idag och körde bara 45 min, det betyder att jag straffar mig själv med ett pass till i morgon efter jobbet. Blir sen hem en fredag men det är väl skit samma eftersom jag ändå bara tänker sitta hemma i morgon och ladda inför festen på fredag. Jag ska nämligen upplåta mitt (ok vårt) hem åt Emma och Camillas 50-års fest.

Nån måste ju se till att det bli nån fest! Emma bor ju som bekant i Muppsala och våra kompisar är för slöa för att åka dit på fest och Camilla J vill inte ha fest hemma, jag menar nån kan ju spilla en drink :P Så då får man offra sig för laget i sann socialistanda... eller nåt!

Ser sjukt mycket fram emot festen och att ÄNTLIGEN få festa med Emma, Ida och Elle igen. The best of the best!






Världens sexigaste födelsedagsbarn!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0